h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Burdur’da yakalanan 18 kişi tutuklandı, polis şahısları hapse gönderdi

Burdur’da yakalanan 18 kişi tutuklandı, polis şahısları hapse gönderdi

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bir hafta süren asayiş uygulamalarında yakalanan 18 şahıs tutuklandı. Çalışmalar sonucunda 8 ruhsatsız av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca ve 3 kesici delici alet ele geçirildi. İşlenen 2 hırsızlık olayı tamamen çözümlenirken, 9 dolandırıcılık olayının da üzerine gidildi. Toplamda 24 aranan şahıs yakalandı ve adli makamlara sevk edildi. Tutuklanan 18 şahıstan biri kasten yaralama suçundan, biri taksirle ölüme veya yaralanmaya sebep olma suçundan, biri kasten öldürmeye teşebbüs suçundan ve biri de uyuşturucu kullanmaktan aranıyordu.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir haftalık asayiş uygulaması sonucunda yakalanan 18 kişiyi tutukladı.

05 Ocak-12 Ocak tarihleri arasında Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, 8 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca ve 3 adet kesici delici alet ele geçirildi.

Maddi zararları gidermek ve mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele etmek amacıyla yapılan çalışmalar sonucunda meydana gelen 2 hırsızlık olayı tamamen aydınlatıldı ve olaya karışan 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Ayrıca, 9 dolandırıcılık olayı da tamamen çözümlendi.

Aranan kişilerin yakalanması için yapılan çalışmalarda, farklı suçlardan aranan toplamda 24 kişi yakalandı ve adli makamlara sevk edildi. İfadeleri alınan 18 kişi tutuklandı, 6 kişi ise serbest bırakıldı. Ayrıca yakalanan bu kişiler arasında, farklı illerden aranma kaydı bulunan 12 kişinin Burdur’da yakalandığı belirlendi.

Yakalanan kişiler arasında “kasten yaralama” suçundan 3 yıl 3 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan bir kişi, “taksirle ölüme veya yaralanmaya sebep olma” suçlarından 3 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranan bir kişi, “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan 10 yıl hapis cezasıyla aranan bir kişi ve “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak veya kullanmak” suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranan bir kişi tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İşte Ümraniye’deki metro şantiyesinde meydana gelen çökme anına ait görüntüler

Sıradaki haber:

İşte Ümraniye’deki metro şantiyesinde meydana gelen çökme anına ait görüntüler

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.