h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Brezilya’da meydana gelen sellerde 11 kişi hayatını kaybetti.

Brezilya’da meydana gelen sellerde 11 kişi hayatını kaybetti.

Rio de Janeiro'da yaşanan şiddetli yağışlar sonucunda meydana gelen sel felaketinde 11 kişi hayatını kaybetti. Şehirde olağanüstü hal ilan edilirken, itfaiye ekipleri sürmekte olan kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Sokaklar ve evler su altında kalırken, metro istasyonları da etkilendi. Brezilya hükümeti ise bölgeye federal destek gönderilmesi için öneride bulundu.

Rio de Janeiro şehri, hafta sonunda yaşanan yoğun yağışların yol açtığı sel felaketiyle sarsıldı. Bu felaket sonucunda 11 vatandaşımız hayatını kaybetti ve arama kurtarma çalışmaları hala devam etmektedir. Sokak ve caddelerin sular altında kaldığı bu şehirde, metro istasyonları, evler ve iş yerleri su baskınlarıyla karşı karşıya kaldı. Ağaçlar devrilirken ve toprak kaymaları yaşanırken, Rio de Janeiro Belediye Başkanı Eduardo Paes olağanüstü hal ilan etti. Brezilya hükümeti de bu bölgeye federal destek talebinde bulundu.

Köprüde makas atarak devam eden sürücü polis tarafından yakalandı

Sıradaki haber:

Köprüde makas atarak devam eden sürücü polis tarafından yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.