h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bolu’da işçi konaklama alanı korkunç bir yangınla yıkıldı

Bolu’da işçi konaklama alanı korkunç bir yangınla yıkıldı

Bolu Göynük ilçesinde bir inşaat işçilerinin kaldığı müştemilat yangınla karşılaştı. Plastik köpüklerin alev aldığı müştemilat, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının sebebi ise araştırılıyor.

Bolu Göynük ilçesinde Gençlik Merkezi’nin inşaatında çalışan işçilerin konakladığı müştemilat, aniden çıkan bir yangınla alev alev yandı. Sofuali Mahallesi’nde meydana gelen olayda, henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü müştemilatın içerisinde bulunan plastik köpüklerde yangın çıktı. Alevler hızla yayılarak büyüdü ve çevredeki mahalle sakinlerinin dikkatini çekti. Durumu fark eden vatandaşlar, hızla 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Olayın duyulmasının ardından Göynük Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri hemen bölgeye sevk edildi ve yangını kontrol altına almayı başardılar.
Yangının çıkış nedeni henüz tespit edilemediği için konuyla ilgili inceleme başlatıldı. Göynük ilçesinde meydana gelen bu yangın olayı, bölgedeki güvenlik önemleri ve yangın tedbirlerinin gözden geçirilmesini gerektirebilir.

Sütten nefes borusuna kaçan bebek, sadece 3 aylıkken hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Sütten nefes borusuna kaçan bebek, sadece 3 aylıkken hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.