h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bolu’da halk, şehitler için bir araya gelerek yürüyüş gerçekleştirdi

Bolu’da halk, şehitler için bir araya gelerek yürüyüş gerçekleştirdi

Bolu Mudurnu ilçesinde düzenlenen yürüyüş, PKK'lı teröristlerin Pençe-Kilit bölgesinde düzenlediği saldırıda şehit düşen 9 asker için gerçekleştirildi. Vatandaşlar, terörü lanetleyerek Türk bayraklarını salladı ve şehitler için dua etti. Mudurnu Kızılay gönüllüleri tarafından düzenlenen etkinliğe birçok kişi katıldı.

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde meydana gelen hain saldırı sonucunda şehit düşen 9 kahraman asker için birçok vatandaş, terörü kınamak amacıyla yürüyüş düzenledi. Bolu Mudurnu ilçesinde bir araya gelen vatandaşlar, dev Türk bayrağı ile birlikte terörü lanetledi. Ellerindeki Türk bayraklarını sallayan vatandaşlar, ilçe sokaklarında birbirlerine destek verdi. Yürüyüş, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı ve şehitlerimiz için yapılan dua ile sona erdi. Mudurnu Kızılay gönüllüleri tarafından düzenlenen etkinliğe ise birçok vatandaş katılım gösterdi.

Aksaray’a ulaşan şehit üsteğmenin cenazesi memleketine son yolculuğuna uğurlandı

Sıradaki haber:

Aksaray’a ulaşan şehit üsteğmenin cenazesi memleketine son yolculuğuna uğurlandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.