h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bolu Dağı’nda oluşan sis nedeniyle 3 araç birbirine çarpıştı: 1 kişi yaralandı.

Bolu Dağı’nda oluşan sis nedeniyle 3 araç birbirine çarpıştı: 1 kişi yaralandı.

Bolu Dağı'nda sis nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı. Olay, Bolu Dağı D-100 kara yolunda meydana geldi. Bir cip dönmek isterken başka bir araca çarptı, ardından bir otomobil daha kazaya karıştı. Yaralanan kişi sağlık ekipleri tarafından tedavi edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. ``` Başlık: Bolu Dağı'nda Yoğun Sis Nedeniyle Meydana Gelen Kazada 1 Kişi Yaralandı ```

Bolu Dağı’nda Sis Nedeniyle Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Yaralandı

Bolu Dağı’ndaki D-100 kara yolunda yoğun sis etkili oldu ve bu durum trafiğe olumsuz etki etti. Kazanın meydana geldiği bölgede, İstanbul istikametinde seyir halinde olan bir Hyundai marka cip, Ankara istikametine dönüş yapmak istedi. Ancak yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi düştü ve Ankara istikametinde seyreden bir Murat 131 marka araç, dönmek isteyen cipe çarptı. Aynı istikamette seyreden bir Fiat marka otomobil de kazayı fark edip duramayarak bu zincire dahil oldu.

Kaza sonucunda 1 kişi yaralandı ve olay hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Sağlık, polis ve karayolları ekipleri, hızla olay yerine sevk edildi. Yaralanan vatandaşın durumu hafif olduğu için olay yerinde sağlık ekiplerince tedavi edildi.

Kaza ile ilgili olarak inceleme başlatıldı. Bolu Dağı’nda sisin yol güvenliği üzerindeki etkisi göz önünde bulundurularak, benzer kazaların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınacağı belirtildi.

Ataşehir’de gerçekleşen silahlı kuyumcu soygunu, güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Sıradaki haber:

Ataşehir’de gerçekleşen silahlı kuyumcu soygunu, güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.