h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bodrum’da meydana gelen kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, sürücü gözaltına alındı

Bodrum’da meydana gelen kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, sürücü gözaltına alındı

Muğla Bodrum'da meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü yaralanırken, motosiklette bulunan bir kişi hayatını kaybetti. Kazaya karışan hafif ticari araç sürücüsü ise tutuklandı. Sürücü, kazanın aracının çukura girmesi ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiğini savundu. Kazanın detaylarına dair bilgiler formlar üzerinde bulunuyor.

Bodrum ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ise yaralandı ve hafif ticari aracın sürücüsü tutuklandı. Sürücü, savunmasında kazanın aracının çukura girmesi ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiğini belirtti.

Gece saatlerinde Bodrum-Yalıkavak yolunda gerçekleşen kazada, Bodrum istikametine giden 48 ANY 363 plakalı hafif ticari araç, Yakaköy Türkmen Mahallesi yol ayrımında karşı yönden gelen 48 AOY 737 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Cüneyt Y. (26) yaralandı. Motosikletteki yolcu Ayşegül Baloğlu (22) ise hayatını kaybetti. Baloğlu’nun cenazesi Tavas ilçesinde toprağa verildi.

1.36 promil alkollü olduğu tespit edilen hafif ticari araç sürücüsü B.D., polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde B.D., kazanın aracının çukura girmesi ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiğini belirterek, kasıtlı bir durumun olmadığını söyledi.

Adli makamlara çıkarılan B.D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli’de bir depo alev topuna döndü, gökyüzüne yükselen alevler büyük paniğe sebep oldu.

Sıradaki haber:

Kocaeli’de bir depo alev topuna döndü, gökyüzüne yükselen alevler büyük paniğe sebep oldu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.