h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bodrum, Şiddetli Sağanağın Ardından Sele Teslim Oldu! Metrekareye 23 Kilogram Yağış Düştü

Bodrum, Şiddetli Sağanağın Ardından Sele Teslim Oldu! Metrekareye 23 Kilogram Yağış Düştü

Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü, Muğla ve çevresi için sağanak uyarısı yaptı. Uyarı sonrası dün akşam saatlerinde Bodrum'da sağanak etkili oldu. İlçede sağanak bugün de süMeteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü, Muğla ve çevresi için sağanak uyarısında bulundu. Detaylar haberimizde!

Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü, Muğla ve çevresi için sağanak uyarısı yaptı. Uyarı sonrası dün akşam saatlerinde Bodrum’da sağanak etkili oldu. İlçede sağanak bugün de süMeteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü, Muğla ve çevresi için sağanak uyarısında bulundu. Uyarı sonrasında dün akşam saatlerinde Bodrum’da etkili olan sağanak, bugün de devam ediyor. Yağışın şiddeti nedeniyle sokak ve caddeler su ile doldu.

Mazgalların taştığı, derelerin debisinin yükseldiği ilçede, son 24 saatte metrekareye 23 kilogram yağış düştü. Bu durum üzerine belediye ekipleri, su baskınlarını önlemek ve olası hasarları en aza indirmek için çalışmalara başladı.

Bodrum’un Turgutreis Mahallesi’nde bir aracın yapımı süren yağmur drenaj hattına düşmesi üzerine Bodrum Belediye Başkanlığı, konuyla ilgili idari soruşturma başlattı.

İlçede sağanağın aralıklarla devam etmesi beklenirken, belediye ekipleri alınan tedbirlerle olası risklere karşı hazır bulunuyor. Bu ani yağışlar, bölgedeki yaşamı olumsuz etkilerken, vatandaşlar da dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.rerken, sokak ve caddeler su ile doldu.Haberin DevamıBazı noktalarda mazgallar taşarken, derelerin debisi yükseldi. Son 24 saatte metrekareye 23 kilogram yağış düşerken, belediye ekipleri çalışma başlattı.İlçede sağanağın aralıklar ile etkili olması beklenirken, Turgutreis Mahallesi’nde bir aracın yapımı süren yağmur drenaj hattına düşmesi ile ilgili Bodrum Belediye Başkanlığı’nca idari soruşturma açıldığı bildirildi. İstanbul için kar uyarısı gelmişti! Meteoroloji’den bugün için yeni uyarı Son dakika… İstanbul için kar uyarısı gelmişti! Meteoroloji’den bugün için yeni uyarı Haberi GörüntüleİZMİR AÇIKLARINDA DEV HORTUMİzmir’in Seferihisar açıklarında denizde oluşan dev hortum korku dolu anlar yaşattı. Karaya ulaşmadan etkisini yitiren hortum, vatandaşlar tarafından kayıt altına alındı.Bugün Ege kıyılarında yer yer etkili olan yağışlı hava, hortumu da beraberinde getirdi. Ege Denizi’nde, Seferihisar Doğanbey açıklarında meydana gelen dev hortum korku dolu anlar yaşattı. Hortum anları çevrede yaşayan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

2023’te 7 Milyon 261 Bin Turist, Milli Saraylar’ın Zengin Mirasını Keşfetti

Sıradaki haber:

2023’te 7 Milyon 261 Bin Turist, Milli Saraylar’ın Zengin Mirasını Keşfetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.