h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bir kadın, erkek arkadaşının evine baskın yapınca mahalle sakinleri isyan etti!

Bir kadın, erkek arkadaşının evine baskın yapınca mahalle sakinleri isyan etti!

Bursa'da kavga ettiği erkek arkadaşının evine saldıran bir kadın, mahallede büyük bir kargaşaya neden oldu. Alkollü olduğu belirtilen kadın, erkek arkadaşının ailesiyle birlikte yaşadığı eve saldırarak camları tekmeledi. Polis tarafından uzun uğraşlar sonucu sakinleştirilen kadın gözaltına alındı. Olay anları ise kameraya yansıdı. Kadın, eski sevgilisinin ev hapsinde olduğu bilgisine ulaşıldı.

Bursa’da erkek arkadaşıyla yaşadığı kavga sonrasında mahalleyi birbirine katan bir kadın, olay anları kameralara yansıdı. Alkolün etkisiyle sarhoş olan kadın, erkek arkadaşının evini basarak mahallede büyük bir gürültü çıkardı. Kadın, erkek arkadaşının ailesiyle yaşadığı evin camlarını tekmeleyerek hem polis ekiplerini hem de mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Yoğun çabalar sonucu sakinleştirilen kadın, polis tarafından gözaltına alındı ve eski sevgilisinin ev hapsinde olduğu ortaya çıktı. Olay, Bursa’nın Yıldırım ilçesi Teleferik Mahallesi’nde meydana geldi.

İlk avukat, ardından basın görevlisini kullanarak bahane üretti ve sonunda 18 bin lira ceza aldı

Sıradaki haber:

İlk avukat, ardından basın görevlisini kullanarak bahane üretti ve sonunda 18 bin lira ceza aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.