h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bingöl’de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı

Bingöl’de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı

Bingöl'de jandarma operasyonunda 4 kilo uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan faaliyette T.D. ve H.A. isimli şüphelilere 4 kilo kubar esrar maddesiyle yakalandı. Olayla ilgili adli işlemler devam ediyor.

Bingöl’de gerçekleşen bir operasyonda, jandarma ekipleri tarafından yapılan müdahale sonucunda 4 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon kapsamında, iki kişi gözaltına alındı.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, Genç ilçesinde uyuşturucu ticaretini engellemek amacıyla faaliyet gerçekleştirdi. Bu faaliyet esnasında, 4 kilogram hacminde kubar esrar maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili olarak valilik tarafından yapılan açıklamada, “17 Ocak 2024 tarihinde Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı ve ticaretini önleme çalışmaları kapsamında, Genç ilçesinde bulunan T.D. ve H.A. adlı şüpheli şahıslar 4 kilogram kubar esrar madde ile birlikte yakalandı. T.D. ve H.A. hakkında adli işlemler devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Radikal örgütlere yönelik operasyonun içeriği açıklandı

Sıradaki haber:

Radikal örgütlere yönelik operasyonun içeriği açıklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.