h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bingöl Valisi Usta, gazetecilerle bir araya gelerek önemli toplantılar yaptı

Bingöl Valisi Usta, gazetecilerle bir araya gelerek önemli toplantılar yaptı

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. Vali Usta, Bingöl'ün sorunları ve projeleri hakkında basın mensuplarıyla fikir alışverişinde bulunarak katılımları için teşekkür etti.

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, yerel ve ulusal medya temsilcileriyle buluştu. Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında gerçekleşen etkinlikte Vali Usta, Bingöl’ün sorunları ve projeleri hakkında gazetecilerle fikir alışverişinde bulundu. Uzun zamandır planladığı kahvaltı programını sonunda gerçekleştiren Vali Usta, Bingöl dışında olması sebebiyle ertelemek zorunda kaldığını belirtti. Programda yerel ve ulusal basın mensuplarının katılımı ve değerli görüşleri büyük önem taşıdığını vurgulayan Vali Usta, eğitim, sağlık, güvenlik, trafik, turizm ve deprem gibi konular hakkında gazetecilerin soru, görüş ve değerlendirmelerinden faydalandığını ifade etti. Vali Usta, katılımları, değerli görüşleri ve destekleri için gazetecilere teşekkür etti.

Şehit Aileleri ve Gaziler Çınar Tarafından Misafir Edildi

Sıradaki haber:

Şehit Aileleri ve Gaziler Çınar Tarafından Misafir Edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.