h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bilecik’te Yeni Bir OSB İçin Hazırlıklar Başladı

Bilecik’te Yeni Bir OSB İçin Hazırlıklar Başladı

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik'te 8 adet Organize Sanayi Bölgesi (OSB) bulunduğunu ve 9. OSB'nin kurulması için çalışmalara başlandığını açıkladı. Toplantıda, OSB'lerin ticari ihtiyaçları, gelecekteki yatırımlar, genişleme talepleri, şehirlere entegrasyonu ve güvenlik ihtiyaçları gibi konular ele alındı. Aygöl, Bilecik'in bir sanayi şehri olduğunu ve mevcut 8 OSB'ye ek olarak 9. OSB için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Toplam 22 milyon metrekare alanın sanayiye hizmet verdiğini söyledi.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 8 adet Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) il genelinde bulunduğunu açıkladı ve 9. OSB’nin kurulumu için çalışmaların başladığını belirtti.
Bilecik Valisi Aygöl başkanlığında gerçekleştirilen OSB Yönetim Kurulu Başkanları Toplantısı, valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Vali Aygöl, Bilecik genelinde sanayinin 22 milyon metrekarelik bir alanda hizmet verdiğini ifade etti. Toplantıda, OSB’lerin ticari ihtiyaçlarının tespiti, geleceğe yönelik yatırımlar, genişleme talepleri, şehirlere entegrasyon, güvenlik ihtiyaçları ve firma ziyaretleri gibi konular ele alındı. Aygöl, “Bilecik, sanayi şehri olup, mevcut 8 OSB’ye ilave olarak 9. OSB için çalışmalarımız devam etmektedir. Memleketimizin sanayisine 22 milyon metrekarelik bir alanda hizmet verilmektedir” dedi.

Başkan Yaman, üniversite öğrencileri ile buluştu

Sıradaki haber:

Başkan Yaman, üniversite öğrencileri ile buluştu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.