h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bilecik’te sürücüleri isyan ettiren çift sıra parklar olayı

Bilecik’te sürücüleri isyan ettiren çift sıra parklar olayı

Bilecik'te Atatürk ve Teyfikbey caddeleri ile dar sokaklarda çift sıra park edilen araçlar, sürücülere zor anlar yaşatıyor. Özellikle İstiklal Mahallesi Hükümet Caddesi'nde dar alana sağlı sollu parklar nedeniyle trafik kitlenmeleri yaşanıyor. Hatalı park yapan sürücülerin aldırış etmemesi üzerine diğer sürücüler tepkilerini korna çalarak göstermiştir. Vatandaşlar ise polis ekiplerinin bu konuda daha aktif olarak çalışma yapmasını beklemektedir.

Bilecik’te Atatürk ve Teyfikbey caddelerinin yanı sıra dar sokaklarda çift sıra park edilen araçlar sürücüler için büyük bir sorun haline geliyor. Şehirde otopark sıkıntısı yaşanırken, özellikle ara sokaklara park eden araçlar traifği tıkayarak sürücülerin sinirlerini bozuyor. İstiklal Mahallesi Hükümet Caddesi’nde dar bir alana sağlı sollu park eden araçlar trafiği tamamen felç ediyor. Bir ticari araç sıkışırken, diğer sürücüler durdu ve tepkilerini korna çalarak gösterdi. Hatalı park yapan sürücüler ise bu duruma aldırış etmiyor ve vatandaşlar polis ekiplerinin bu konuda daha etkin bir şekilde çalışma yapmasını talep ediyor.

34 Yıldır Kerpiç Dükkanında Berberlik Yapan Adam!

Sıradaki haber:

34 Yıldır Kerpiç Dükkanında Berberlik Yapan Adam!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.