h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bilecik Belediyesi personelinde büyük revizyon gerçekleşiyor

Bilecik Belediyesi personelinde büyük revizyon gerçekleşiyor

Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, göreve geldiği ilk gün bir dizi değişiklikler yaparak mevcut birim sorumlularını değiştirdi. Yeni atamalarla birlikte Belediye Başkan Yardımcılığına Ahmet Özbek, Güven Çeker ve Özgür Algın, Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne Melih Tüfekçi, Çevre ve Koruma Kontrol Müdürlüğüne Zafer Gürkan Akyurt, Destek Hizmetleri Müdürlüğüne Hikmet Şenol, Özel Kalem V. Müdürlüğüne Vahdetin Tetik ve diğer birimlere birçok kişi atandı.

Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, görevdeki değişikliklerle toplu bir değişime gitti. Yeni başkan, neredeyse tüm birim sorumlularını değiştirerek görev sürecine başladı.

Öncelikle, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, geçtiğimiz yıl yaşanan rüşvet olaylarından sonra geçici olarak görevden uzaklaştırılmış ve geçen hafta istifa etmişti. Cumartesi günü yapılan seçimlerde, İYİ Parti’den istifa eden ve “Bağımsız” aday olarak seçime giren Mustafa Sadık Kaya, yeni belediye başkanı seçildi.

Yeni başkan göreve başladığı günden itibaren ilk olarak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız’ı görevden aldı ve onun yerine Bağımsız Meclis Üyesi Cabir Sağlam’ı getirdi. Mustafa Sadık Kaya, bugünden itibaren köklü bir değişiklik gerçekleştirdi.

Yapılan atamalarla birlikte Belediye Başkan Yardımcılığına Ahmet Özbek, Güven Çeker ve Özgür Algın, Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne Melih Tüfekçi, Çevre ve Koruma Kontrol Müdürlüğüne Zafer Gürkan Akyurt, Destek Hizmetleri Müdürlüğüne Hikmet Şenol, Özel Kalem V. Müdürlüğüne Vahdetin Tetik, Su ve Kanalizasyon V. Müdürlüğüne Onur Kavuştu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler V. Müdürlüğüne Yalın Yalı, İnsan Kaynakları ve Eğitim V. Müdürlüğüne İlkay Çınar, Temizlik İşleri V. Müdürlüğüne Kenan Bozan, İmar ve Şehircilik V. Müdürlüğüne Ramazan Köse, Sosyal Destek Hizmetleri V. Müdürlüğüne M. Cihan Örs ve Fen İşleri V. Müdürlüğüne Gökhan Özdemir atandı.

Ayrıca, kadro değişiklikleri kapsamında Mesut Ünver Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü kadrosuna, Şaduman Kandemir Yazı İşleri Müdürlüğü kadrosuna, Deniz Esentürk Temizlik İşleri Müdürlüğü kadrosuna ve Gülnur Genç Ay ise Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü kadrosuna atandı.

Metro şantiyesinde yaşanan çökme Ümraniye’den havadan görüntülendi

Sıradaki haber:

Metro şantiyesinde yaşanan çökme Ümraniye’den havadan görüntülendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.