h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bıçakla babasını öldüren oğul, polis tarafından gözaltına alındı

Bıçakla babasını öldüren oğul, polis tarafından gözaltına alındı

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde baba oğul arasında çıkan tartışma sonucunda evdeki kavga büyüdü. Tartışma sırasında Reşat Eray K, babasının başına keserle vurdu. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine gelerek Reşat Eray K'yi gözaltına aldı. Olayın ardından babası Muhammed Ramazan K'nin hareketsiz bir şekilde yattığı ihbarı üzerine sağlık ekipleri müdahalede bulundu ancak Muhammed Ramazan K. hayatını kaybetti. Reşat Eray K'nin geçmişte annesinin ölümünden babayı sorumlu tuttuğu ve zaman zaman tartıştığı ortaya çıktı. Reşat Eray K, polis sorgusunda babasını keserle vurduğunu kabul etti ve adliyeye sevk edildi.

Başkent’te Babasını Keserle Öldüren Oğul Gözaltına Alındı

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde, Muhammed Ramazan K. (65) adlı bir kişi ile oğlu Reşat Eray K. (35) arasında bilinmeyen bir sebeple bir tartışma yaşandı. İddiaya göre, tartışma esnasında baba oğlu birbirlerine şiddet uyguladı ve Reşat Eray K., babasının başına bir keserle vurdu. Kavga apartman binası içerisinde devam edince, komşular 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri Reşat Eray K.’yi polis merkezine götürdü.

Olayın ardından evden ayrılan Muhammed Ramazan K.’nin Protokol Yolu üzerinde hareketsiz şekilde yattığı ihbarı üzerine, sağlık ekipleri adamı bilincini kaybetmiş halde hastaneye kaldırdı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Muhammed Ramazan K. Pursaklar Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

20 farklı suçtan sabıkası olan Reşat Eray K.’nin, 10 yıl önce kaybettiği annesinin ölümünden babasını sorumlu tuttuğu ve zaman zaman tartıştıkları ortaya çıktı. Polis tarafından gözaltına alınan şahıs, sorgusunda, tartışma esnasında babasının başına keserle vurduğunu kabul etti. Reşat Eray K., ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Durakta aranan TIR’da ele geçen uyuşturucu miktarı şoke etti: Tam 78 kilogram!

Sıradaki haber:

Durakta aranan TIR’da ele geçen uyuşturucu miktarı şoke etti: Tam 78 kilogram!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.