h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Beyoğlu’nda 4 katlı apart otelde korkutan yangın

Beyoğlu’nda 4 katlı apart otelde korkutan yangın

Beyoğlu'nda bir apart otelin üçüncü katında bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangında ölü ya da yaralı olmazken otelde hasar meydana geldi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.

Beyoğlu’nda bir apart otelin üçüncü katında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın sonucunda ölen ya da yaralanan olmadı, fakat otelde hasar meydana geldi.
Yangın, saat 03.45 sıralarında Beyoğlu Arap Cami Mahallesi Fermeneciler Caddesi üzerindeki 4 katlı binanın üçüncü katında meydana geldi. Otel çalışanları tarafından fark edilen yangın, hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirildi. Yangın sırasında otel müşterileri kendi imkanlarıyla güvenli bir şekilde dışarı çıktı, bu esnada itfaiye ekipleri yangına müdahale etmek için hızla olay yerine ulaştı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından başarılı bir şekilde söndürüldü.
Önemli bir not olarak belirtmek gerekir ki, yangın sonucunda herhangi bir kaybımız söz konusu değildir. Ancak, apart otelde bazı hasarlar meydana gelmiştir.

Kaza anında şarampole sürüklenen araç, tepeciğe çarparak durabildi.

Sıradaki haber:

Kaza anında şarampole sürüklenen araç, tepeciğe çarparak durabildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.