h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Beykoz’da gecekondu yangını korku dolu anlar yaşattı

Beykoz’da gecekondu yangını korku dolu anlar yaşattı

Beykoz'da bir gecekonduda sabah saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın, Çiğdem Mahallesi'nde bulunan gecekonduda meydana geldi. Henüz nedeni bilinmeyen yangın, hızla yayılarak gecekondunun tamamını sarmıştı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Neyse ki olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. İtfaiye ekipleri yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak söndürdü. Soğutma işlemlerinin tamamlanmasının ardından ekipler olay yerinden ayrıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beykoz’unda sabah saatlerinde Çiğdem Mahallesi’nde bulunan bir gecekonduda yangın çıktı. Yangın, hala sebebi bilinmeyen bir nedenle hızla yayılarak tüm gecekonduyu sardı. Durumun hemen bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Neyse ki, yangın sırasında can kaybı ve yaralanma olmadığı belirlendi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik yoğun çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Ardından soğutma çalışmaları yapıldı ve itfaiye ekipleri olay yerinden ayrıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şanlıurfa ve Adana’da gerçekleştirilen operasyonlarda 37 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı

Sıradaki haber:

Şanlıurfa ve Adana’da gerçekleştirilen operasyonlarda 37 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.