h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Beton elektrik direği ile çarpışan araçta 3 kişi yaralandı.

Beton elektrik direği ile çarpışan araçta 3 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kontrolsüz bir şekilde karşı şeride geçip şarampole girdikten sonra beton elektrik direğine çarptı. Kazada, araçta bulunan sürücü ve beraberindeki iki kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil kontrolden çıkarak karşı şeride geçti ve ardından şarampole düşerek beton bir elektrik direğine çarptı. Kazada bir çocuk dahil olmak üzere üç kişi yaralandı.
Kaza, Pınarkaya köyü girişinde gerçekleşti. İddialara göre, D.E. adındaki sürücü, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolü kaybetti ve önce karşı şeride geçti, ardından şarampole düşüp beton bir elektrik direğine çarptı. Kazada sürücüye ek olarak H.E. ve 4 yaşındaki İ.E. yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla hastaneye götürüldü.
Kaza sonrasında jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Şahinbey’de 174 öğrenci, umre ibadeti için yolcu edildi

Sıradaki haber:

Şahinbey’de 174 öğrenci, umre ibadeti için yolcu edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.