h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Belediye kamyonu ile çarpışan sürücü, araç içinde mahsur kaldı ve zor kurtarıldı

Belediye kamyonu ile çarpışan sürücü, araç içinde mahsur kaldı ve zor kurtarıldı

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen kaza, belediye kamyonuna arkadan çarpan panelvan aracının sürücüsünün sıkışmasıyla sonuçlandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Belediye kamyonu sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Kazanın nedeniyle ilgili soruşturma devam ediyor.

İzmir’in Konak ilçesinde, maddi hasarlı bir kaza sonrasında belediye kamyonuyla olay yerini temizlemeye giden araca arkadan çarpan bir panelvan sürücüsü, aracında sıkıştı kaldı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kurtarılan sürücü ağır yaralandı.

Kaza, Altınyol’da saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait 34 FYD 961 plakalı bir kamyon, yolda meydana gelen maddi hasarlı bir kazanın ardından temizleme çalışmaları yapmak üzere hareket etti. Bu esnada, 35 AIM 698 plakalı bir panelvan araç kamyonun arkasına çarptı. Çarpışmanın etkisiyle panelvan sürücüsü araç içinde sıkıştı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri sıkışan sürücüyü zorlukla araçtan çıkardı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, panelvan sürücüsünün ağır yaralandığı tespit edildi ve acil tedavi için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Belediye kamyonu sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu. Panelvan sürücüsünün tedavisi devam etmektedir.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan cadde, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü. Olayla ilgili soruşturma ise halen devam etmektedir.

Tır ile çarpışan ticari araç feci bir şekilde hurda oldu: 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Tır ile çarpışan ticari araç feci bir şekilde hurda oldu: 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.