h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Belediye, kamyon garajında önemli düzenlemeler yapmaya hazırlanıyor.

Belediye, kamyon garajında önemli düzenlemeler yapmaya hazırlanıyor.

Çorum Belediyesi, Çorum Nakliyeciler Sitesi ve Kamyon Garajı'nın işletmesini devraldı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, garajın temiz, düzenli ve methedilen bir garaj olacağını belirtti. Kamyon garajının işletme hakkının özel firmalara kiralandığı ancak artık belediye tarafından işletileceği açıklandı. Belediye ekipleri garajda çalışmalara başladı ve temizlik, bakım ve onarımlar yapacak. Nakliyeci ve şoför esnafı, belediyenin bu kararından memnun olduğunu dile getirdi. Ayrıca, şehir içinde kamyon ve tır parkının yasak olduğu hatırlatıldı ve ağır vasıta şoförlerine garaja park etmeleri çağrısı yapıldı.

Çorum Belediyesi, Nakliyeciler Sitesi ve Kamyon Garajının işletmesini devraldı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, garajın Türkiye’nin en temiz ve düzenli garajlarından biri olacağını belirtti.

Çorum Belediyesi, Nakliyeciler Sitesi ve Kamyon Garajının işletmesini özel firmalardan devraldı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, garajın temizliği ve düzeni konusunda çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Çorum Nakliyeciler Sitesi ve Kamyon Garajı, Çorum Belediyesi tarafından işletilecek. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, garajın temizlik, bakım ve onarım çalışmalarının ardından en iyi garajlardan biri haline geleceğini açıkladı.

Çorum Belediyesi, Nakliyeciler Sitesi ve Kamyon Garajının işletmesini üstlendi. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, garajın düzenli ve temiz bir şekilde hizmet vereceğini belirtti.

Çorum Belediyesi, Nakliyeciler Sitesi ve Kamyon Garajı işletmesinin devrini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, garajı Türkiye’nin en iyi garajı haline getireceklerini ifade etti.

Pendik’te korkunç olay: Eşiyle birlikte ailesine dehşet yaşattı, kadını metrelerce sürükledi

Sıradaki haber:

Pendik’te korkunç olay: Eşiyle birlikte ailesine dehşet yaşattı, kadını metrelerce sürükledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.