h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Belediye çalışanı bıçaklanmaktan tamponlu, köpüklü ve şemsiyeli korunma ile kurtarıldı

Belediye çalışanı bıçaklanmaktan tamponlu, köpüklü ve şemsiyeli korunma ile kurtarıldı

Manavgat'ta bir belediye çalışanı, trafikte kırmızı ışıkta beklerken bir otomobilden inen kişi tarafından önce darp edildi, ardından bacağından bıçaklandı. Şüpheli aracıyla olay yerinden kaçarken, yaralıya yardım etmek için vatandaşlar harekete geçti. Polise teslim olan şüphelinin kimliği ve olayın nedeni şu ana kadar açıklanmadı.

Manavgat’ta Kırmızı Işıkta Bekleyen Belediye Personeline Saldırı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşanan şok bir olayda, kırmızı ışıkta bekleyen bir belediye personeli otomobilden indirilerek önce darp edildi, ardından ise baldırından bıçaklandı. Şüpheli olay yerinden aracıyla kaçtı. Şans eseri olayı gören vatandaşlar, yaralının yardımına koşarak şemsiye ve köpük strafor kullanarak yağmurdan korudular. Şüpheli ise bir süre sonra polis karakoluna giderek teslim oldu, ancak kimliği ve saldırının sebebi hakkında henüz bilgi verilmedi.

Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi’nde trafik kazası ihbarına giden Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, asılsız olan ihbarın başka bir olayın olduğunu belirledi. Yol ortasında bıçaklanmış halde yatan bir kişi olduğunu fark eden polis ekipleri, olay yerine çok sayıda ekibi sevk etti.

Yol ortasında yatan ve baldırından bıçaklanmış olan şahsa yardım etmek için çevredeki vatandaşlar harekete geçti. Bir taraftan yaralının baldırına tampon yapmaya çalışan vatandaşlar, diğer taraftan da üzerine yağmurdan korunması için köpük strafor kullanarak şemsiye tuttular. 112 sağlık ekipleri yaralıya müdahale etti ve ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının belediye çalışanı A.K. olduğu ve saldırganın olaydan sonra aracına binerek kaçtığı bildirildi.

Saldırgan, kırmızı ışıkta bekleyen A.K.’ya darp ederek baldırından yaralayan kişi, olayın ardından kısa süre sonra Şelale Polis Karakoluna giderek teslim oldu. Ancak şüphelinin kimliği ve saldırının nedeni hakkında henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Park halindeki araç alev alarak tamamen yanmış! Olay şoke etti…

Sıradaki haber:

Park halindeki araç alev alarak tamamen yanmış! Olay şoke etti…

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.