h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bayrampaşa’da korkunç olay: Genç kadını uzun namlulu bir silahla vurarak ağır yaraladı

Bayrampaşa’da korkunç olay: Genç kadını uzun namlulu bir silahla vurarak ağır yaraladı

Bayrampaşa'da bir kişi, kız arkadaşını hatalı bir şekilde vurarak ağır yaraladı. Zanlı, polise verdiği ifadede olayın şakalaşırken gerçekleştiğini iddia etti. Genç kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis silahı ele geçirdi ve zanlıyı gözaltına aldı. Olayı duyan bir tanık ise silah seslerini duyduğunu ve daha sonra başka bir silah sesi daha duyulduğunu söyledi.

Bayrampaşa’da bir erkek, kız arkadaşını uzun namlulu bir silahla vücudunun 4 farklı noktasından vurarak ağır yaraladı. Zanlı, polis ekiplerine verdiği ifadede sevgilisini yanlışlıkla vurduğunu iddia etti.
Olay, dün gece saat 23.00 sularında Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 24 yaşındaki Nazlı Elmas, 25 yaşındaki erkek arkadaşı Eliz K.’nin çatı katındaki evine gitti. Eliz K., evde bulunan uzun namlulu bir silahı eline aldı. Ancak silah bir anda ateş aldı. Ateşlenen 4 kurşun, genç kadının farklı bölgelerine isabet etti. Silah seslerini duyan vatandaşlar, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Elmas’ı ambulansla hastaneye taşıdı. Genç kadının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, polis ekipleri evde yaptıkları incelemede silahı ele geçirdi. Eliz K. ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli, ifadesinde kız arkadaşını şakalaştıkları esnada yanlışlıkla vurduğunu iddia etti. Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan Eliz K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayın duyulmasıyla birlikte mahalle sakinlerinden Suriye Anar, “Evde otururken silah sesi ve farklı sesler duydum. Bir süre sonra başka bir silah sesi daha duydum. İşte benim gördüklerim ve duyduklarım bunlar” şeklinde konuştu.

Burdur’da 15 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hırsız  yakalandı

Sıradaki haber:

Burdur’da 15 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hırsız yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.