h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bayrampaşa’da erkek arkadaşının silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Nazlı Elmas’ın ölümü

Bayrampaşa’da erkek arkadaşının silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Nazlı Elmas’ın ölümü

Bayrampaşa'da erkek arkadaşı tarafından uzun namlulu silahla vurulan ve hastanede tedavi gören 20 yaşındaki Nazlı Elmas, hayatını kaybetti. Cinayetin ardından şüpheli olarak gözaltına alınan Eniz Kurtuluş tutuklandı. Elmas'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Cenaze, Altıntepsi Mahallesi Yeni Cami'de ikindi namazını müteakiben defnedilecek.

Bayrampaşa’da Ernest Kurtuluş adlı bir erkek, sevgilisi Nazlı Elmas’ı uzun namlulu bir silahla vurarak öldürdü. Nazlı Elmas, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederken, cesedi Adli Tıp Kurumu’na teslim edildi.

Olay, 17 Ocak’ta Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre Nazlı Elmas (20), sevgilisi Ernest Kurtuluş’un (25) çatı katındaki evine gittiğinde Kurtuluş, evde bulunan uzun namlulu bir silah ile Elmas’ı vurdu. Yaralanan genç kız hemen hastaneye kaldırıldı. Zanlı Ernest Kurtuluş ise gözaltına alındıktan sonra mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ancak Nazlı Elmas’ın hastanedeki tedavisi sonucu kurtarılamayarak dün gece hayatını kaybetti. Kızın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü ve otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra ailesine teslim edildi. Nazlı Elmas’ın cenazesi, Altıntepsi Mahallesi Yeni Camii’nde öğlen namazı sonrasında defnedilecek.

Bu olay, toplumda büyük şok ve üzüntü yaratmıştır. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor ve yaşanan korkunç cinayetin ardındaki nedenleri araştırıyor.

3 kişiye yakalanan hırsız çetesi, 270 bin TL’lik soygunla ilgili olarak tutuklandı

Sıradaki haber:

3 kişiye yakalanan hırsız çetesi, 270 bin TL’lik soygunla ilgili olarak tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.