h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bayramiç’te bir motosiklet yayaya çarptı: 3 kişi havada birkaç metre sürüklendi.

Bayramiç’te bir motosiklet yayaya çarptı: 3 kişi havada birkaç metre sürüklendi.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosikletin yayaya çarpması sonucu 3 kişi yaralandı. Kazada, motosiklet sürücüsü ve yayaya çarpan kişi ağır yaralanırken, bir kişinin hayati tehlikesi bulunmuyor. Olay anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Çanakkale Bayramiç ilçesinde meydana gelen bir kazada, bir motosiklet yayaya çarptı ve 2’si ağır olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı. Bu korkunç anlar ise kamera tarafından kaydedildi.

Kaza, saat 16.30 sularında İbrahim Bodur Caddesi’nde gerçekleşti. 27 yaşındaki Timurhan T. isimli sürücünün kontrolündeki 17 AAP 280 plakalı motosiklet, caddeyi geçmeye çalışan 56 yaşındaki Gönül E.’ye çarptı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Timurhan T., motosikletin arkasında bulunan 20 yaşındaki Ahmet C. ve çarpılan Gönül E. yaklaşık olarak 30 metre boyunca sürüklendi.

Kaza esnasında olayı gören vatandaşlar ve diğer araç sürücüleri hızlı bir şekilde sağlık ve polis ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara hemen müdahale etti ve onları Bayramiç Devlet Hastanesi’ne götürdü. Durumu ağır olan Timurhan T. ve Gönül E., Çanakkale’deki ÇOMÜ Hastanesi’ne sevk edildi. Motosikletin arkasında bulunan Ahmet C.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı ve olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Kazanın yaşandığı an ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde motosikletin caddeyi geçmeye çalışan yayaya çarptığı ve çarpmanın etkisiyle 3 kişinin metrelerce sürüklendiği açıkça görülebiliyor.

Yeni bir skandal ortaya çıktı: Çankırı’da milyonlarca lira dolandırıcılık olayı

Sıradaki haber:

Yeni bir skandal ortaya çıktı: Çankırı’da milyonlarca lira dolandırıcılık olayı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.