h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Başlık: Yardımlaşma Derneği, Kumar İşletmesine Operasyon Düzenledi

Başlık: Yardımlaşma Derneği, Kumar İşletmesine Operasyon Düzenledi

Çorum'un Osmancık ilçesinde bir dernekte kumar oynatıldığı tespit edildi. Polis ekipleri operasyon düzenleyerek 6 kişiyi kumar oynarken yakaladı. Yapılan aramada nakit para, kumar malzemeleri ve sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Ayrıca bazı masalarda içki içildiği belirlendi. Gözaltına alınan 6 kişiye cezai işlem uygulanırken, içeride bulunan diğer kişilere de para cezası verildi.

Çorum’un Osmancık ilçesinde, kumar oynatılan bir derneğe gece saatlerinde başarılı bir operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda kumar oynarken yakalanan 6 kişiye cezai işlem uygulandı.

Alınan bilgilere göre, ilçede faaliyet gösteren bir yardımlaşma ve dayanışma derneğinde kumar oynandığına dair bir ihbar polis ekiplerine ulaştı. Bunun üzerine Osmancık Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen arama kararıyla derneğe operasyon yapıldı.

Toplamda 5 ekip ve 23 polis memurunun katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda dernekte bulunanlar, polis gücü karşısında şaşkınlık yaşadı. Yapılan aramalarda, kumar oynanan masada 3 bin 360 TL nakit para bulundu ve derneğin farklı alanlarında kumar oynarken kullanılan birçok yazboz, okey taşı, iskambil kağıdı ve 4 adet sentetik ecza maddesi hap ele geçirildi.

Ayrıca bazı masalarda içki içildiği de tespit edildi. Operasyon sırasında içeride bulunan birçok kişiye de kumar oynamaktan dolayı para cezası uygulanırken, A.Ö., A.A., Y.Ç., E.A., S.S., M.G. isimli şahıslar gözaltına alındı ve işlemleri başlatıldı.

Edremit’te Dumandan Etkilenen Kişi Maalesef Hayatını Kaybetti

Sıradaki haber:

Edremit’te Dumandan Etkilenen Kişi Maalesef Hayatını Kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.