h Dolar 34,2759 % 0
h Euro 36,9837 % 0
h Sterlin 44,5241 % 0
h Altın (Gr) 3.023,35 %-0,14
h BIST100 8.838,60 %2,13
a

Başkan Tekin’den o projeye tam destek

Bilecik Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bilecik Borsa İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Ceylin Naz Eryılmaz'ın "TÜBİTAK 2204-A" projesine tam destek verdi. Proje kapsamında Pazaryeri'nin yöresel katma değerli ürünlerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Belediye Başkanı Tekin, gençlerin ufuk açıcı çalışmalarında her zaman destekçi olduklarını belirtirken, Pazaryeri ilçesinde yapılacak tüm çalışmalarda yanlarında olacaklarını sözlerine ekledi.

Ceylin Naz Eryılmaz, Bilecik Borsa İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi olarak “TÜBİTAK 2204-A” projesi kapsamında Pazaryeri’nin yöresel katma değerli ürünlerinin geliştirilmesine yönelik bir çalışma yürütüyor. Bu çalışmaya Belediye Başkanı Zekiye Tekin’den tam destek geldi.

Projenin detaylarında, şerbetçiotu tarımı, şerbetçiotu üzerine ürün araştırmaları ve çeşitli laboratuvar çalışmaları gibi araştırmalar planlanıyor. Ayrıca, Pazaryeri ilçesinin turizm ve kültür merkezi haline dönüştürülmesi amacıyla çömlekçilik ve yöresel katma değerli ürünlerin geliştirilmesi üzerine çalışmalar yapılacak.

Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bilecik Borsa İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Emrah Urhan ve Müdür Yardımcısı Kübra Bilik Demirel tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirildi. Belediye Başkanı Tekin, “TÜBİTAK 2204-A Araştırma” projelerine tam destek verdiklerini belirterek, “Gençlerimizin geleceğe yönelik vizyon sahibi çalışmalarında her zaman yanlarında olacağız. Özellikle ilçemizin daha ileriye gitmesini sağlayacak bilimsel ve eğitimsel çalışmalar bizi mutlu eder” dedi. Başkan Tekin, Bilecik Borsa İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür ederek, Pazaryeri ilçesinde yapılacak çalışmalarda da destek vereceklerini sözlerine ekledi.

(Haberin orijinal kaynağı için buraya tıklayabilirsiniz.)

Jandarma, evini uyuşturucu üretim merkezi haline getiren şüpheliyi yakaladı

Sıradaki haber:

Jandarma, evini uyuşturucu üretim merkezi haline getiren şüpheliyi yakaladı