h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Başıboş atla çarpışan araç kullanılamaz hale geldi

Başıboş atla çarpışan araç kullanılamaz hale geldi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir hafif ticari araç, aniden yola fırlayan başıboş bir atla çarpıştı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı, ancak araçta büyük maddi hasar oluştu. Araç sürücüsü Zeki Kurşun, atın aracın ön kısmına çarptıktan sonra ormanlık alana doğru hızla kaçtığını belirtti. Kaza, dün akşam Titreyengöl mevkisinde meydana geldi. Kurşun ve eşi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Manavgat’ta Hafif Ticari Araç Başıboş Atlara Çarptı, Yaralanan Olmadı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir hafif ticari aracın, aniden yola fırlayan başıboş atlarla çarpışması sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanma olmadı. Ancak araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kazayı yaşayan Zeki Kurşun, atların aniden ortaya çıkıp aracıyla çarpıştığını ve birinin aracın ön kısmı ve camına çarptıktan sonra ormanlık alana doğru kaçtığını söyledi.

Kaza, dün akşam Titreyengöl mevkisinde meydana geldi. Kaza haberine göre, Zeki Kurşun’un kullandığı 42 BEY 15 plakalı hafif ticari araç, birden yola fırlayan bir atla çarpıştı. Atların çarpması sonucu aracın motor kısmı ve ön camı büyük çapta hasar gördü. Neyse ki, araç sürücüsü ve yanındaki eşi kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Çarpışan at ise ormanlık bir alana kaçarak gözden kayboldu.

Zeki Kurşun, eşiyle birlikte biraz gezmek için dışarıda olduklarını ifade ederek, “Yola birdenbire 2 tane başıboş at çıktı. Birisi aracımıza çarptı ve hızla uzaklaştı. Neyse ki, kendimize bir şey olmadı” şeklinde konuştu.

Antalya’da motorlu araç denetimleri artırıldı: Motosiklet ve motorlu bisikletlere yoğun kontrol

Sıradaki haber:

Antalya’da motorlu araç denetimleri artırıldı: Motosiklet ve motorlu bisikletlere yoğun kontrol

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.