h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bartın’da ilginç bir radar ortaya çıktı

Bartın’da ilginç bir radar ortaya çıktı

Bartın'da koli içerisine gizlenen bir genç, sürücülere radar korkusu yaşatmaya çalıştı. Bazı sürücüleri korkutan, bazılarını ise güldüren genç, cep telefonunun flaşıyla radar hissi uyandırdı. Gencin yaptığı bu eğlenceli hareket, orada bulunan vatandaşlar tarafından kaydedildi ve sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Bartın’da bir genç, sürücülere radar korkusu salmak için kendini bir koli içine gizleyerek hareket etti. Bu olayda bazı sürücüler korkutulurken diğerleri ise güldürüldü. Bartın Orman İşletmesi önündeki kaldırımda kaydedilen görüntülerde, genç elindeki cep telefonunun flaşını kullanarak bazı sürücülere radar hissi yaşattı. Bu sıradışı numaralar, oradan geçen vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Genç, araçların yavaşlaması için böyle bir taktik kullandığı düşünülmektedir. Olayın görüntüleri sosyal medyada ve yerel haber sitelerinde ilgi çekti.

Jandarma, kaçak tütün operasyonuyla iş yerine baskın düzenledi

Sıradaki haber:

Jandarma, kaçak tütün operasyonuyla iş yerine baskın düzenledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.