h Dolar 39,5376 % 0.16
h Euro 45,5175 % 0.16
h Altın (Gr) 4.306,81 %0,15
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bandırma’da yaya geçidindeki kaza nedeniyle tır şoförü gözaltına alındı

Bandırma’da yaya geçidindeki kaza nedeniyle tır şoförü gözaltına alındı

Bandırma'da, yaya geçidinden geçmeye çalışan Bahattin Uslu, bir tırın altında kalarak hayatını kaybetti. Kazaya neden olan tır şoförü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme, tır şoförünü taksirle öldürme suçlamasıyla tutuklama kararı verdi.

Bandırma’da yaya geçidindeki kaza nedeniyle tır şoförü gözaltına alındı
0

BEĞENDİM

Bandırma’da Bir Yaya Kaza Sonucu Hayatını Kaybeden Kişinin Ölümüne Neden Olan Şoför Tutuklandı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, bir yaya geçidinden geçmek isteyen Bahattin Uslu’nun tırın altında kalması sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak 34 FCR 825 plakalı tır şoförü E.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kazanın meydana geldiği NATO Caddesi’ndeki 600 Evler Mahallesi’nde yaşanan bu olayın ardından şoför E.K. gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı. Geçtiğimiz gün mahkemeye çıkarılan şoför E.K., taksirle öldürme suçundan tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.