h Dolar 34,2759 % 0
h Euro 36,9837 % 0
h Sterlin 44,5241 % 0
h Altın (Gr) 3.023,35 %-0,14
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bandırma’da Sokak Hayvanlarına Destek Veriliyor

Bandırma’da Sokak Hayvanlarına Destek Veriliyor

Balıkesir Bandırma'daki Anadolu İmam Hatip Lisesi kantin işletmecisi olan Celal Erbaş, öğrencilerden artan yiyecekleri topluyor ve sokak hayvanlarına verilmek üzere bir aileye teslim ediyor. Proje, öğrenciler tarafından benimsendi ve büyük ilgi gördü. Her akşam toplanan yiyecekler, sokak hayvanlarına ve okul çevresindeki sokak hayvanlarına veriliyor. Kantin işletmecisi Erbaş, projenin öğrencilerden büyük ilgi gördüğünü belirtti. Projede yer alan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri de projeden memnun olduklarını ifade etti ve destek verdikleri için projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Bandırma Anadolu İmam Hatip Lisesi Kantinci, Sokak Hayvanları İçin Önemli Bir Projeye İmza Attı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde faaliyet gösteren Bandırma Anadolu İmam Hatip Lisesi kantin işletmecisi, sokak hayvanları için önemli bir proje geliştirdi. Uzun yıllardır kantin işletmeciliği yapan Celal Erbaş, okuldaki kantinden arta kalan yiyecekleri toplayarak, bu yiyecekleri sokak hayvanlarına ulaştırmak için bir aileyle işbirliği yapıyor. Öğrencilerin de projeyi benimsemesi, proje kapsamında ayrıştırılan yiyecekleri “sokak hayvanlarına kalan yemek” ve “geri dönüşüm boş ambalaj” kutularına atması sağlanıyor.

Gün içerisinde kantinde biriken yiyecekler, okulun çevresinde yaşayan sokak hayvanlarına ve Kayacık Mahallesi’ndeki hayvanlara dağıtılıyor. Projenin başarısıyla gurur duyan Kantinci Celal Erbaş, öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği projenin Bandırma Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde hayata geçirilmesinden mutluluk duyduklarını belirtti.

Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri de projeden oldukça memnun olduklarını dile getirdi ve “Sokak hayvanları için farkındalık oluşturan harika bir proje. Yiyemediğimiz yiyecekleri ‘sokak hayvanlarına kalan yemek’ bölümüne bırakarak projeye destek veriyoruz” dedi. Öğrenciler, projede emeği geçenlere teşekkür ettiklerini belirtti.

Ordu’da Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

Sıradaki haber:

Ordu’da Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı