h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Balkanlar’dan gelen kar yağışı, Türkiye’yi etkisi altına aldı: Görüş mesafesi yok denecek kadar az

Balkanlar’dan gelen kar yağışı, Türkiye’yi etkisi altına aldı: Görüş mesafesi yok denecek kadar az

Edirne'de Balkanlar üzerinden gelen yoğun kar yağışı etkisini gösteriyor. Kapıkule karayolunda ise polis ve jandarma ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor ve güvenlik önlemlerini artırıyor. Uluslararası Kapıkule karayolu ise trafiğe kapatılmaması için kar kürüme ve tuzlama çalışmaları başlatıldı.

Balkanlardan gelen yoğun kar yağışı, Edirne’de etkisini gösteriyor. Kapıkule karayolunda bulunan polis ve jandarma ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.
Balkanlar’dan ülkemize giriş yapan kar yağışı, özellikle Edirne’nin yüksek rakımlı bölgelerinde etkili olmaya başladı. Kapıkule Sınır Kapısı ve sınırda bulunan Balkan köylerinde, tipi şeklindeki kar yağışı zaman zaman zorluklara sebep olmaktadır.
Jandarma ve polis ekipleri, Kapıkule-Edirne karayolunda seyahat eden sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Ekipler, kar altındaki yollarda güvenli bir şekilde ilerlemelerini sağlamak için güvenlik önlemlerini artırmış durumdadır.
Uluslararası Kapıkule karayolu, trafiğe kapanmaması amacıyla kar kürüme ve tuzlama çalışmalarıyla etkili bir şekilde temizlenmektedir.

Servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: İki kişi hafif yaralandı

Sıradaki haber:

Servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: İki kişi hafif yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.