h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Balıkesir’de Polis, 526 Kişiye Dolandırıcılık ve KADES Hakkında Bilgi Verdi

Balıkesir’de Polis, 526 Kişiye Dolandırıcılık ve KADES Hakkında Bilgi Verdi

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, İletişim Yoluyla Dolandırıcılık, Aile içi kadına şiddet ve hırsızlık ile yankesicilik suçlarıyla ilgili toplam 526 kişiye bilgilendirme yaptı. Polis ekipleri ayrıca KADES uygulamasını 30 vatandaşın cep telefonuna indirdi. Şube Müdürlüğü ayrıca esnaf ziyaretleri ve mahalle muhtarlarıyla da görüşerek sorunları belirlemeye devam ediyor. Suçla mücadelede halkın bilinçlendirilmesi çalışmaları sürecek.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, İletişim Yoluyla Dolandırıcılık, Aile içi kadına şiddet, hırsızlık ve yankesicilik suçlarına karşı bilinçlendirme çalışmaları yaptı. Ekipler, il genelindeki 83 farklı noktada bankalar, semt pazarları, cami çıkışları, kahve ve kıraathaneler gibi yoğun olarak kullanılan alanlarda vatandaşlara toplam 526 kişiye suçlar hakkında bilgilendirme yaptı. Ayrıca, 30 vatandaşın cep telefonuna KADES uygulamasını indirmelerine yardımcı oldular.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, suç önleme faaliyetleri kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 526 vatandaşa İletişim Yoluyla Dolandırıcılık, Evden ve İşyerinden Hırsızlık, Yankesicilik gibi suçlarla ilgili bilgilendirme yapıldı ve broşürler dağıtıldı. Ayrıca, 24 mahalle muhtarı ziyaret edilerek 122 mahalle sakiniyle görüşme yapıldı ve mahallelerdeki sorunlarla ilgili bilgilendirme ve yönlendirme yapıldı. Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetin önlenmesi konusunda 172 vatandaşa KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılırken, 30 kişiye KADES uygulamasının cep telefonlarına indirilmesi konusunda yardımcı olundu.

Suç ve suçlularla mücadelede halkın bilinçlendirilmesi ve sorunların yerinde tespit edilmesi çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

Liberya bayraklı Peria isimli yakıt tankeri İstanbul Boğazı geçişi sırasında arızalandı. Boğaz çift yönlü trafiğe kapatıldı. Yakıt tankeri, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü römorkörleri eşliğinde güvenli alana çekiliyor.

Sıradaki haber:

Liberya bayraklı Peria isimli yakıt tankeri İstanbul Boğazı geçişi sırasında arızalandı. Boğaz çift yönlü trafiğe kapatıldı. Yakıt tankeri, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü römorkörleri eşliğinde güvenli alana çekiliyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.