h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Balıkesir’de Gerçekleşen Asayiş ve Trafik Denetimlerinde 16 Kişi Gözaltına Alındı

Balıkesir’de Gerçekleşen Asayiş ve Trafik Denetimlerinde 16 Kişi Gözaltına Alındı

Balıkesir'de yapılan operasyonlarda 16 şüpheli gözaltına alınırken, trafik denetimlerinde ise 919 araç kontrol edildi ve 91 araç sürücüsüne toplamda 318 bin lira idari para cezası verildi. Yapılan kontrollerde bir ruhsatsız tabanca, ecstasy ve sentetik ecza maddeleri ele geçirildi. Ayrıca, 287 umuma açık yer, park ve bahçe denetlendi ve herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Balıkesir’de Gerçekleştirilen Operasyonlarda Şüpheliler Yakalandı

Balıkesir’de asayiş ve trafik ekipleri tarafından yapılan operasyonlar sonucunda çeşitli suçlardan aranan 16 kişi gözaltına alındı. Ayrıca yapılan trafik denetimlerinde 919 araç kontrol edildi ve 91 araç sürücüsüne 318 bin TL tutarında idari para cezası uygulandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, toplumun güvenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi, aranan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla il genelinde birçok noktada faaliyet gösterdi. Bu kapsamda umuma açık yerler, dernek ve kurum lokalleri, kafe ve kahvehaneler, elektronik oyun yerleri gibi yerlerde yapılan kontrollerde 16 aranan kişi gözaltına alındı. Ayrıca yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca, ecstasy ve sentetik ecza maddeleri ile kurusıkı tabanca ve fişeklere el konuldu.

Emniyet ekipleri ayrıca il genelinde 95 ekip ve 238 personelin katılımıyla asayiş, trafik ve huzur uygulaması gerçekleştirdi. Trafik denetimlerinde 919 araç kontrol edildi ve 91 araç sürücüsüne toplamda 318 bin TL idari para cezası kesildi. Ayrıca 19 araç trafikten men edildi.

Polis ekipleri aynı zamanda çeşitli yerlerin denetimini yaparak herhangi bir olumsuzluk tespit etmedi. Balıkesir genelinde yapılan operasyonlar ve kontroller sonucunda suçluların yakalanması ve trafik kurallarına riayetin sağlanması hedefleniyor.

Ücretsiz vitamin ödülü veren tezgahı kaçırmayın!” “Getir takdir belgesini, bedava vitamin senin olsun!

Sıradaki haber:

Ücretsiz vitamin ödülü veren tezgahı kaçırmayın!” “Getir takdir belgesini, bedava vitamin senin olsun!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.