h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bahçelievler’de meydana gelen yangında 2 kadın ve evcil hayvanları son anda kurtuldu

Bahçelievler’de meydana gelen yangında 2 kadın ve evcil hayvanları son anda kurtuldu

Bahçelievler’de bir binanın bodrum katında çıkan yangında, evdeki iki kadın ve evcil hayvanları son anda kurtulurken, yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Yangın nedeniyle evdeki eşyalar tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili inceleme devam ediyor.

Bahçelievler’de bir binanın bodrum katında çıkan yangında, 2 kadın ve evcil hayvanları son anda kurtulurken, itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Şirinevler Akgün Caddesi üzerindeki 4 katlı binada meydana gelen yangın saat 08.00 sıralarında gerçekleşti. İki kadının yaşadığı evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir vatandaş, dumanları fark ederek dairedekileri ve diğer sakinleri uyandırdı ve itfaiyeyi aradı. İki kadın, kuş ve köpeklerini alarak son anda dışarı çıkmayı başardı. Polis ve itfaiye olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek yarım saat içinde kontrol altına aldı ve söndürdü. Ne yazık ki evdeki eşyalar tamamen yandı ve kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

İstanbul itfaiyesindeki rüşvet soruşturmasında ilginç gelişmeler yaşanıyor!

Sıradaki haber:

İstanbul itfaiyesindeki rüşvet soruşturmasında ilginç gelişmeler yaşanıyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.