h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Babaeski’nin Gözbebeği Uzman Çavuş, İçten Kalp Atışlarıyla Hayata Veda Etti

Babaeski’nin Gözbebeği Uzman Çavuş, İçten Kalp Atışlarıyla Hayata Veda Etti

Kırklareli'nde görev yapan bir uzman çavuş, kalp rahatsızlığı sebebiyle hayatını kaybetti. Tankçı Uzman Çavuş Furkan Bilgin (31), bir süre önce kalp ameliyatı geçirmişti. Ancak dün akşam tekrar rahatsızlanan Bilgin, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cenazesi Babaeski'de düzenlenen törenin ardından Vezirköprü'ye gönderilecek ve 22 Ocak Pazartesi günü defnedilecek.

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde görev yapan bir uzman çavuş, kalp rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirdi. Tankçı Uzman Çavuş Furkan Bilgin adındaki asker, 1. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda görev yapmaktaydı ve bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle operasyon geçirmişti. Ancak dün akşam tekrar rahatsızlandı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Uzman Çavuş Bilgin’in cenazesi Babaeski’deki birlikte düzenlenen törenin ardından Samsun’un Vezirköprü ilçesine gönderilerek 22 Ocak Pazartesi günü Kületek Mahallesi’nde defnedileceği belirtildi.

Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.