h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ayvacık sahilinde Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 28 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Ayvacık sahilinde Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 28 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında yer alan bir lastik botta, motor arızası nedeniyle sürüklenen 28 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı, lastik botun motor arızası sebebiyle sürüklendiği ve yardım talebinde bulunulduğu bilgisini aldı. Bunun üzerine Sahil Güvenlik Botu ‘TCSG-28’ tarafından lastik bot içerisindeki kaçak göçmenler kurtarıldı. Kurtarılan göçmenler, Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

Ayvacık İlçesi açıklarında motor sorunu yaşayan lastik bot içerisinde bulunan ve yardım talep eden 28 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.
Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri, Ayvacık açıklarında bir grup kaçak göçmenin bulunduğu bilgisini alarak harekete geçti. Lastik botun motor arızası nedeniyle sürüklendiği ve yardım talebinde bulunduğu bilgisi üzerine, Sahil Güvenlik Botu ‘TCSG-28’ tarafından içindeki 28 kaçak göçmen kurtarıldı.
Kurtarma işleminden sonra kaçak göçmenler, Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

İstanbul’da 8 çocuk babası bir adam, evinin yakınında silahla vurularak bulundu

Sıradaki haber:

İstanbul’da 8 çocuk babası bir adam, evinin yakınında silahla vurularak bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.