h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ayvacık açıklarında 33 kişi kaçak göçmen olarak yakalandı!

Ayvacık açıklarında 33 kişi kaçak göçmen olarak yakalandı!

Çanakkale Ayvacık açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından durdurulan bir lastik botta, toplamda 33 kaçak göçmen yakalandı. Ayvacık'a MO-RAD-12 ile yapılan tespitin ardından Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı'nın ekipleri bölgeye yönlendirildi. TCSG-28 Sahil Güvenlik Botu, hareket halinde durdurulan lastik bot içerisinde bulunan 33 kaçak göçmeni yakaladı. Kaçak göçmenlerin işlemleri tamamlandıktan sonra Ayvacık'taki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Ayvacık İlçesi’ndeki Çanakkale açıklarında, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından durdurulan bir lastik bot içinde 33 kaçak göçmen yakalandı. Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-12), Ayvacık İlçesi açıklarında kaçak göçmenlerin bulunduğunu tespit etti. Olayın ardından Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri bölgeye sevk edildi. Sağlanan yardım ve müdahale sonucunda Sahil Güvenlik Botu ‘TCSG-28’, hareket halinde olan lastik botu durdurarak içinde 33 kaçak göçmeni tespit etti ve yakaladı. Kaçak göçmenler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ayvacık ilçesinde bulunan Yabancıları Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

ZBEÜ Hastanesi, Yeni Ek Poliklinik Binası İle Sağlık Hizmetlerini Güçlendiriyor

Sıradaki haber:

ZBEÜ Hastanesi, Yeni Ek Poliklinik Binası İle Sağlık Hizmetlerini Güçlendiriyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.