h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Aynı ismi paylaşan büyükbaba ve torunlarından geriye sadece fotoğraflar kaldı

Aynı ismi paylaşan büyükbaba ve torunlarından geriye sadece fotoğraflar kaldı

Denizli'nin Çivril ilçesinde meydana gelen kazada takla atan araçta sıkışan dede ve torununun yanarak öldüğü, anne ve diğer kardeşin ise yaralandığı bildirildi. Kazada dede ve torunun cansız bedenleri itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarılırken, anne ve diğer çocuğun hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Hayatını kaybeden dede ve torunun cenazelerinin Tekke köyünde defnedileceği duyuruldu.

Denizli’nin Çivril ilçesinde meydana gelen bir kaza sonucunda dede ve torunları hayatını kaybetti. Kazada anne ve diğer kardeşi ise yaralandı.

Olay, Çivril ilçesine bağlı Tekke Mahallesi’nde gerçekleşti. Otomobilin sürücüsü olan 65 yaşındaki Ramazan Mermer, karanlıkta geç fark ettiği bir virajı alamayarak kontrolünü kaybetti. Araç şarampole devrilerek hemen yanmaya başladı. Sürücünün kızı Mukaddes Mermer, kendi çabalarıyla bir çocuğunu kurtararak yanmaktan kurtulmayı başardı. Ancak dedesiyle aynı ismi taşıyan 4 yaşındaki Ramazan, dedesiyle birlikte araçta mahsur kaldı.

Yangın söndürme ekiplerinin müdahale etmesinin ardından dede ve torunun cansız bedenleri araçtan çıkarıldı. Cenazeler, Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan anne ve diğer çocuk ise ambulansla Dinar Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Anne ve çocuğunun hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Dede ve torunun cenazeleri, PAÜ Hastanesi Adli Tıp morgunda yapılacak otopsi işlemlerinin ardından Tekke köyünde defnedileceği belirtildi. Ölüm haberleri, Ramazan Mermer ve torunu minik Ramazan’ın geride kalan fotoğraflarıyla büyük üzüntü yarattı.

Sürücü mucizevi bir şekilde şarampole yuvarlanmaktan son anda kurtuldu

Sıradaki haber:

Sürücü mucizevi bir şekilde şarampole yuvarlanmaktan son anda kurtuldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.