h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ayaklarındaki çamurlu ayakkabılarıyla bankaya adım atan adam dikkat çekti

Ayaklarındaki çamurlu ayakkabılarıyla bankaya adım atan adam dikkat çekti

Yozgat'ta bir inşaatta çalışan Soner Keskin, çamurlu ayakkabılarını temiz tutabilmek ve bankayı kirletmemek için ayakkabılarını çıkararak çoraplarıyla bankaya girdi. Bu davranışı, diğer insanlar tarafından takdirle karşılandı. Keskin, zahmet vermemek ve emekçi insanların halini anlamak amacıyla böyle bir davranışta bulunduğunu belirtti.

Yozgat’ta, banka şubesine yerlerin kirlenmesini önlemek amacıyla çamurlu ayakkabılarını dışarıda bırakan ve çoraplarıyla içeriye giren Soner Keskin, çevredekiler tarafından takdirle karşılandı.

Yozgat merkezinde bir inşaatta çalışan Soner Keskin, sabah saatlerinde banka işlemleri için şubeye gitti. İnşaattan direkt olarak bankaya gelen Keskin’in ayakkabıları çamurlu olduğu için, bankayı kirletmemek adına ayakkabılarını dışarıda bırakıp çoraplarıyla içeriye girdi. İşlemlerini tamamladıktan sonra ayakkabılarını giyen Keskin, işine döndü.

Çamurlu ayakkabıları çıkartarak banka çalışanlarına zahmet vermemeyi tercih ettiğini belirten inşaat işçisi Keskin, “Ayakkabılarım çamurlu olduğu için ve bankayı kirletmemem gerektiği için ayakkabıları çıkardım. Diğer insanlara da zahmet vermemek adına bu kararı aldım. Ben de bir emekçiyim ve emekçilerin zorluklarını anladığım için ayakkabılarımı çıkardım” şeklinde konuştu.

Hastalığına yenilerek hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Hastalığına yenilerek hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.