h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ataşehir’deki gecekonduda şiddetli yangın çıktı, alevler kısa sürede etrafı sardı

Ataşehir’deki gecekonduda şiddetli yangın çıktı, alevler kısa sürede etrafı sardı

Ataşehir'deki gecekonduda bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kontrol altına alındı. Can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Yangının elektrikten kaynaklandığı düşünülüyor. Ataşehir Esatpaşa Salih Omurtak Caddesi'ndeki gecekonduda çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olayla ilgili yapılan açıklamada, can kaybı olmadığı belirtildi.

Ataşehir’de bir gecekondu evinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İtfaiye ekipleri hızla müdahale etti ve yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Neyse ki, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadı.

Olay, Ataşehir Esatpaşa Salih Omurtak Caddesi’ndeki bir gecekondu evinde saat 00.30 sularında meydana geldi. İddialara göre, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü yangın kısa sürede büyüyerek tüm evi sardı. Durumun bildirilmesi üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çabalarının ardından yangın kontrol altına alındı ve olayda can kaybı ve yaralanma olmadığı belirlendi.

Konuyla ilgili konuşan Mehmet Demirörs, “Bu, dayımın evi ve evlerimiz yan yana. Yangının elektrik kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Neyse ki, can kaybı olmadı.” şeklinde ifade etti.

Tüfekle vurulan kişi, olayı bildirdikten sonra polise teslim oldu

Sıradaki haber:

Tüfekle vurulan kişi, olayı bildirdikten sonra polise teslim oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.