h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ataşehir’deki bir kaza, 6 aracın birbirine karışması sonucunda 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı

Ataşehir’deki bir kaza, 6 aracın birbirine karışması sonucunda 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı

Ataşehir'de meydana gelen bir trafik kazasının ardından, alkollü bir sürücünün hızını kontrol edememesi sonucu ikinci bir kaza daha yaşandı. Altı aracın karıştığı kazada beş kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlarda ağır hasar meydana geldi. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edilerek yaralılar hastaneye kaldırıldı. Yapılan alkol testi sonucunda sürücünün yaklaşık 1,57 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Ataşehir’de meydana gelen kaza sonrasında, iki aracın karıştığı olayda alkollü sürücü hızını kontrol edemeyerek ikinci bir kazaya neden oldu. Altı aracın karıştığı kaza sonucunda beş kişi yaralandı.

Olay, saat 04.30 sularında İstanbul Ataşehir ilçesinde Kozyatağı mevkiinde D-100 karayolunda Edirne istikametinde gerçekleşti. İddialara göre, Umut Oktaykaan’ın kullandığı 34 FCP 26 plakalı araç, seyir halindeyken ismi ve plakası belirlenemeyen bir araçla çarpıştı. Çarpışmanın ardından diğer araç olay yerinden kaçtı. Bu sırada sol şeritte ilerleyen ve hızını kontrol edemeyen Batuhan Kasap’ın yönetimindeki 34 GAP 687 plakalı araç, daha önce kaza yapan ve olayı çözmeye çalışan araçlara çarptı. Bir süre sonra ise Yusuf Özbalık’ın kullandığı 41 AKJ 09 plakalı araç, seyir halindeki Turgay Gökdemir’in 34 FRF 053 plakalı aracına çarptı. Bu arada yol kenarında bulunan Yakup Albayrak’ın kontrolündeki 34 HBA 687 plakalı motosiklet de hasar gördü. Kazada araçlar kullanılamaz hale gelirken, beş kişi yaralandı. Yetkililere haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları hastaneye götürürken, polis ekipleri ise alkollü olduğu tespit edilen Yusuf Özbalık’a alkol testi uyguladı. Test sonucunda sürücünün yaklaşık olarak 1,57 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis ekipleri trafiği kontrollü bir şekilde yönlendirirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Alkollü sürücünün çarpmasıyla araç 50 metrelik bariyere savruldu

Sıradaki haber:

Alkollü sürücünün çarpmasıyla araç 50 metrelik bariyere savruldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.