h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ataşehir’de meydana gelen silahlı kuyumcu soygunu güvenlik kameralarına yansıdı

Ataşehir’de meydana gelen silahlı kuyumcu soygunu güvenlik kameralarına yansıdı

Ataşehir'de kuyumcu soygunu gerçekleştiren şüpheli, müşteri kılığına girerek kurusıkı silahla altın bilezikleri çalmıştı. Şüpheli, 6 saat içinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen hırsız, güvenlik kamerasına yansıyan soygun anlarıyla birlikte yakalandı. Şüphelinin soygunu, borçları olduğu için gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Ataşehir’de bir kuyumcuda yaşanan olayda, müşteri kılığında giren ve kurusıkı silahla altın bilezikleri çalan şüpheli kısa bir süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin hırsızlık anları ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Ataşehir Mevlana Mahallesi Sakarya Caddesi’ndeki bir kuyumcuda meydana geldi. Motosiklet kuryesi olan Halil K. (30) adındaki şahıs, öncelikle çevredeki kuyumcuları gözetledi. Cuma namazı saati yakınlarında kuyumcuda bir kadın çalışan olduğunu fark eden şüpheli, bilezik değişimi yapmak bahanesiyle içeri girdi. Şüpheli, cerrah maskesi takarak müşteriymiş gibi davranırken, yanında getirdiği ruhsatsız kurusıkı silahı çalışan Nursen K.’ya doğrulttu. Şüpheli, “Ses çıkarırsan seni vururum” diyerek tehditte bulundu ve Nursen K.’nın yere çökmüş halde kalmasını istedi. Nursen K. durumu fark ederek panik butonuna bastı, ancak şüpheli yaklaşık 300 bin lira değerindeki 10 bileziği çalarak olay yerinden kaçtı. Olay anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, şüphelinin kuyumcuya girerek silahı doğrulttuğu ve bilezikleri çaldıktan sonra kaçtığı görülebiliyor.

Şüpheli, polis ekipleri tarafından evinde yakalanarak yaklaşık 6 saat içerisinde gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildi. Şüphelinin 1 adet suç kaydının olduğu ve borcu olduğu için bilezikleri çaldığını iddia ettiği öğrenildi.

Büyükçekmece’deki saldırı mağduru kadın, konuştu: “Özür dilemeleri durumunda şikayetçi olmam”

Sıradaki haber:

Büyükçekmece’deki saldırı mağduru kadın, konuştu: “Özür dilemeleri durumunda şikayetçi olmam”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.