h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Ataşehir’de altın bilezikleri çalmak amacıyla kuyumcuya giden bir şüpheli, müşteri kılığında kurusıkı silah kullanarak soygun gerçekleştirdi. Ancak, olayın üzerinden sadece 6 saat geçtikten sonra şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin, bilezikleri çalarken güvenlik kamerası tarafından kaydedilen anlar da ortaya çıktı.

Olay, Ataşehir Mevlana Mahallesi Sakarya Caddesi’ndeki bir kuyumcuda dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Motosiklet kuryesi olarak çalışan 30 yaşındaki Halil K., önceden keşif yaparak kuyumcunun çevresini gözlemledi. Cuma namazı saatlerinde kuyumcunun kadın çalışanı olduğunu fark eden şüpheli, bileziklerini değiştirmek bahanesiyle içeri girdi. Şüpheli, cerrah maskesi takarak müşteri gibi davranırken, yanında getirdiği ruhsatsız kurusıkı silahı çalışana doğrulttu. Şüpheli, “Ses çıkarırsan seni vururum.” diyerek tehditler savurdu ve çalışanı yere çökmesini söyledi. Bu sırada panik butonuna basan çalışan, şüpheli yaklaşık 300 bin lira değerindeki 10 bileziği çalarak kuyumcudan kaçtı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, şüphelinin silah doğrultarak kuyumcuya girdiği ve bilezikleri çaldıktan sonra kaçtığı net bir şekilde görülüyor.

Bileziklerle birlikte plakası olmayan motosikletine binerek kaçan şüpheli, yaklaşık 6 saat içinde Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından evinde yakalandı. Şüpheli gözaltına alındıktan sonra polis işlemlerinin tamamlanmasının ardından İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildi. Şüphelinin, daha önce 1 suç kaydı olduğu ve borçları nedeniyle bilezikleri çaldığını söylediği öğrenildi.

Samsun’da yolcu otobüsündeki valizlerde 34 bin 650 adet sentetik ecza ele geçirildi: 3 gözaltı

Sıradaki haber:

Samsun’da yolcu otobüsündeki valizlerde 34 bin 650 adet sentetik ecza ele geçirildi: 3 gözaltı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.