h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ataşehir’de işçilerin kaldığı konteynerler yandı

Ataşehir’de işçilerin kaldığı konteynerler yandı

Ataşehir'deki bir şantiye alanında çıkan yangında işçilerin kaldığı konteynerler alev aldı. Yangına müdahale eden bir itfaiye eri hafif şekilde yaralandı. Herhangi bir can kaybı olmazken, yangının neden çıktığı henüz belirlenemedi. Yangın söndürme çalışmaları ise hızlı bir şekilde gerçekleştirildi.

Ataşehir bölgesindeki bir inşaat alanında bulunan işçilerin konakladığı konteynerler, alev alev yanmıştır. Yangına müdahale eden bir itfaiye eri, hafif şekilde yaralanmıştır.

Yangın, Ataşehir Yenişehir Mahallesi Pazar Sokak üzerindeki inşaat alanında çalışan işçilerin barındığı konteynerlerde çıkmıştır. İddiaya göre, inşaat alanındaki konteynerde yanma başlamış ve yangın hızla diğer konteynerlere sıçramıştır. İşçilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilmiştir. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürmüş, ancak bir itfaiye eri müdahale sırasında hafif şekilde yaralanmıştır.

Yangın sonucunda herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır.

Kamera kaydına yansıyan korkunç kaza: Otomobil minibüsle çarpıştı ve devrildi

Sıradaki haber:

Kamera kaydına yansıyan korkunç kaza: Otomobil minibüsle çarpıştı ve devrildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.