h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Aşkale’de beyaz örtü kaplıyor! Kar yağışı etkisini sürdürüyor.

Aşkale’de beyaz örtü kaplıyor! Kar yağışı etkisini sürdürüyor.

Erzurum'un Aşkale ilçesi, sabah saatlerinde etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü. Soğuk hava nedeniyle beklenen kar yağışı, özellikle ilçenin yüksek rakımlı köylerinde daha etkili oldu ve yaşamı olumsuz etkiledi. Ulaşımın aksamaması için ekipler, karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aşkale, kış mevsimine girerken kar yağışıyla karşılaşan iller arasında yer alıyor.

Erzurum’un Aşkale ilçesi, güne kar yağışıyla başladı. Aşkale’de dün akşamdan itibaren etkili olan soğuk hava, sabah saatleriyle birlikte kar yağışına dönüştü. Kış aylarında normalden daha sıcak bir hava yaşandığı için beklenen kar yağışı bugün itibarıyla gerçekleşti. İlçenin yüksek rakımlı köylerinde ise kar yağışının daha yoğun olduğu ve yaşamı olumsuz etkilediği belirtildi. Ekipler, ulaşımın aksamaması için karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Efeler ilçesinde bir bahçe sahibi, bahçesinden toplamda 300 kilo zeytinin çalınmasına maruz kaldı.

Sıradaki haber:

Efeler ilçesinde bir bahçe sahibi, bahçesinden toplamda 300 kilo zeytinin çalınmasına maruz kaldı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.