h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Arnavutköy’de güvenlik kamerasına yakalanan motosiklet hırsızları gündemde

Arnavutköy’de güvenlik kamerasına yakalanan motosiklet hırsızları gündemde

Arnavutköy'de üç kişi, 40 bin lira değerindeki bir motosikleti çalarken güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Hırsızlar binanın önünde bulunan motosikleti çalmak için keşif yaparak önceden planlama yapmışlar. Motosiklet sahibi, sabah işe gitmek için motosikletinin olmadığını fark eden motosiklet sahibi, komşusunun güvenlik kamerası görüntülerini izleyince çalındığını fark etti. Olayın ardından polis şüphelileri yakalamak için çalışmalara başladı. Motosikletin sahibi, 2 yıldır hiçbir sorun yaşamadığını düşündüğü için motosikletini güvenle bıraktığını belirtse de bu olaydan ders çıkardığını söyledi. Motosikletin değeri yaklaşık olarak 40 bin TL idi.

Arnavutköy’de 3 kişi, gece saatlerinde sokakta dolaştıktan sonra hedefledikleri 40 bin lira değerindeki bir motosikleti çalarak kayıplara karıştı. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen hırsızlık anı, olay yerinde yaşanmıştı.

Olay, dün gece saat 04.10 sıralarında Taşoluk Mahallesi Özakın Sokak’ta gerçekleşti. Henüz kimlikleri tespit edilemeyen 3 hırsız, çaldıkları motosikleti bulunduğu binanın demir kapısını açarak çalmışlardı. Ardından, çalıntı motosikletle olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirmişlerdi. Hırsızlık anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilmişti. Olayın ardından, polis şüphelileri yakalamak için çalışmalara başlamıştı.

Konuyla ilgili konuşan motosiklet sahibi Atalay Atseven, “Sabah işe gitmek için 06:30 civarında dışarı çıktığımda motorumun olmadığını fark ettim. Komşumdan aldığım güvenlik kamera görüntülerini izleyince çalındığını gördüm. Kamera kayıtlarından gördüğüme göre, gece saat 02:30 civarında hırsızlar öncelikle sokakta keşif yaparak dolaşıyorlardı. Sonra 3 kişi içeri girip motosikleti çalmışlardı. Bakkalın kamerasında ise direksiyonun kilili olduğu için motosikleti sürükleyerek çalmışlardı. Evimin önünde 2 yıldır hiçbir olay yaşanmamıştı, bu yüzden rahatlıkla oraya bırakıyordum. Ama şimdi anladım ki hiçbir şeye güvenmemek gerekiyor. Bu, bize bir ders oldu. Motosikletimin değeri yaklaşık 40 bin TL civarındaydı” dedi.

Arnavutköy’de akran zorbalığı: Arkadaşlarını kavga ettirip izlediler

Sıradaki haber:

Arnavutköy’de akran zorbalığı: Arkadaşlarını kavga ettirip izlediler

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.