h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Arkadaşının ATV’den düşmesini kahkahalarla izleyen biri

Arkadaşının ATV’den düşmesini kahkahalarla izleyen biri

Tokat'ta ATV tutkunu bir kişi, arkadaşlarıyla kırsal bölgelere yapılan safari turuna katıldı. Yapılan tur sırasında ATV, çamurlu bir tümseğe takılarak sürücüsünü düşürdü. Arkadaşları tarafından cep telefonuyla kaydedilen o anlar sosyal medyada hızla yayıldı.

Tokat’ta olan bir olay, ATV tutkunu olan Özdemir Yağcı ve arkadaşları arasında eğlenceli bir anıya dönüştü. Özdemir Yağcı ve Tokat ATV Kulübü üyeleri, hafta sonu kırsal bölgelere düzenledikleri safari turuna katıldı. Topçam Yaylası’na giden grup, zorlu arazi koşullarında eğlenceli anlar yaşadı. Bu sırada Yağcı, çamurlu bir tümseği aşmak için ATV’sini kullanmaya çalıştı. Ancak ATV ani bir şekilde tekerleklerden havalandı ve Yağcı yere düştü. Arkadaşları o anı cep telefonu kamerasıyla kaydederken, bir arkadaşının gülmekten yardım etmemesi ise olayı daha da komik hale getirdi. Paylaşılan video kısa sürede sosyal medyada binlerce kişi tarafından beğenildi.

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı!

Sıradaki haber:

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.