h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Arhavi’de yürekleri dağlayan bir trajedi: Karne günü, annesiyle birlikte geçirdiği kazada hayatını kaybetti

Arhavi’de yürekleri dağlayan bir trajedi: Karne günü, annesiyle birlikte geçirdiği kazada hayatını kaybetti

Arhavi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kamyonet, yol kenarında yürüyen bir anne ve oğluna çarptı. Kazada anne ve oğul hayatını kaybederken, kamyonetin sürücüsü yaralandı. Ölen çocuğun ise bugün karne heyecanı yaşadığı ortaya çıktı. Arhavi Cumhuriyet Ortaokulu da olay sonrası taziye mesajı yayınladı. (60 kelime)

Arhavi’de Kamyonet Kazası: Anne ve Oğul Hayatını Kaybetti

Artvin’in Arhavi ilçesinde meydana gelen kazada, bir kamyonet sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki Hülya (40) ve oğlu Ömer Nazım Külünk’e (12) çarptı. Kazada anne ve oğul hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü ise yaralandı. Ölen genç, bugün okulunda karne heyecanı yaşadığı ortaya çıktı.

Kaza, Musazade Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. İ.Ö. isimli sürücünün yönetimindeki 08 AAJ 566 plakalı kamyonet, sürücü kontrolünü kaybederek yol kenarında yürüyen Hülya Külünk ve oğlu Ömer Nazım Külünk’e çarptı. Kamyonet çay bahçesine devrildi ve kazanın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde, anne Hülya Külünk ve oğlu Ömer Nazım Külünk’ün olay yerinde hayatını kaybettiği, sürücünün ise yaralandığı belirlendi. Yaralı sürücü, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından anne ve oğlunu yitiren kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Arhavi Cumhuriyet Ortaokulu’nda 7. sınıf öğrencisi olan Ömer Nazım Külünk’ün bugün karne heyecanı yaşadığı öğrenildi. İlçeyi yasa boğan kazanın ardından Arhavi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, genç yaşta hayatını kaybeden Ömer Külünk için taziye mesajı yayınladı.

Kameraya yansıyan o an: Otomobil durmayan hırsıyla kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldı…

Sıradaki haber:

Kameraya yansıyan o an: Otomobil durmayan hırsıyla kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldı…

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.