h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Araç bariyere çarptı ve alevler içinde kaldı

Araç bariyere çarptı ve alevler içinde kaldı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir sürücü, otomobilini kontrol edemeyerek bariyere çarptı ve araç alev alarak yanmaya başladı. Sürücü dışarı çıkarken çevredekiler yangına müdahale etmeye çalıştı. Ancak, başarılı olamayınca itfaiye ekiplerine haber verildi ve yangın söndürüldü. Araç kullanılamaz hale geldi ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Gölcük ilçesinde sürücü kontrolünü kaybettiği bir otomobil önce bariyere çarptı, ardından alev aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler söndürüldü.

Olay, Gölcük’ün Piyalepaşa Mahallesi D130 Karayolu’nda meydana geldi. Bilgilere göre, sürücü direksiyon kontrolünü kaybetti ve otomobili önce bariyere çarptı, ardından alev aldı. Sürücü hızla araçtan çıkarken çevredeki vatandaşlar yangın tüpleriyle alevlere müdahale etti. Ancak araç yangını kontrol altına alınamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü ancak araç kullanılamaz hale geldi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bolu Dağı’nda oluşan sis nedeniyle 3 araç birbirine çarpıştı: 1 kişi yaralandı.

Sıradaki haber:

Bolu Dağı’nda oluşan sis nedeniyle 3 araç birbirine çarpıştı: 1 kişi yaralandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.