h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • “Araba, tarlaya çıktı ve sadece 120 metre sonra durabildi” olarak başlığı özgünleştirebilirim.

“Araba, tarlaya çıktı ve sadece 120 metre sonra durabildi” olarak başlığı özgünleştirebilirim.

Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazada, aşırı hız yapan bir otomobil, direksiyon kontrolünü kaybederek tarlaya uçtu. Araç, 20 fideye çarptıktan sonra takla atarak durdu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık, jandarma, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Kaza yerindeki ilk müdahale sonrasında sürücü hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza, Ürgüp Nevşehir Karayolu üzerinde gerçekleşti. 06 GGY 74 plakalı otomobil sürücüsü Efe Mert S., aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü kaybederek tarlaya doğru uçtu ve yaklaşık 120 metre sonra durabildi.

Kazanın ardından otomobil, yaklaşık 20 fidana çarptıktan sonra tarlaya takla atarak durdu. Araç parçaları, tarlaya dağıldı ve otomobil hurdaya dönüştü. Kazayı gören vatandaşlarının ihbarı üzerine sağlık, jandarma, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Kazada yaralanan Efe Mert S.’ye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Sağlık ekiplerine araçta iki arkadaşının daha olduğunu söyleyen S., ekiplerin dikkatlice kontrol ettiği araç içerisinde ve çevrede başka herhangi bir yaralıya rastlanmadı. Hurdaya dönen araçta sıkışan Efe Mert S., vatandaşlar tarafından kurtarılarak Nevşehir Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılmıştır.

Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.