h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ankara’da bıçaklı saldırıya kurban giden genç, hayatını kaybettiğinde başlık

Ankara’da bıçaklı saldırıya kurban giden genç, hayatını kaybettiğinde başlık

Yenimahalle, Ankara'da bir işçi olan 18 yaşındaki genç, Başkent Sanayi Sitesi'nde kimliği belirsiz bir saldırgan tarafından bıçaklanarak yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın sebebi henüz belirlenememişken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Emre K.'nın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi.

Yenimahalle ilçesinde meydana gelen bıçaklı saldırı sonucunda yaralanan bir genç hayatını kaybetti. Olay, Başkent Sanayi Sitesi’nde sabah saatlerinde gerçekleşti. 18 yaşındaki Emre K., işçi olarak çalıştığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına maruz kaldı. Çevredeki esnafın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Emre K., sağlık ekipleri tarafından Yenimahalle Devlet Hastanesine kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet skandalı: 22 kişi gözaltına alındı!

Sıradaki haber:

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet skandalı: 22 kişi gözaltına alındı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.